Hχητικές Ταξιαρχίες

Hχητικές Ταξιαρχίες
''You can daydream with music.... it takes you away and creates a new world''

Τετάρτη 27 Απριλίου 2011

Δευτέρα 25 Απριλίου 2011

Quote of the day!

''Before Elvis, there was nothing''

John Lennon


White Minorities - 8th Floor

Τα δέκα καλύτερα metal albums όλων των εποχών

Οι αναγνώστες γνωστού μουσικού περιοδικού κλήθηκαν και παλι να ψηφήσουν, αυτή την φορά όμως για  τα 20 καλύτερα metal album. To album που βρέθηκε στο Ν1-και όχι μόνο- σίγουρα θα σας ξαφνιάσει!

20.Pantera- Vulgar Display of  Power (1992). O τίτλος του προέρχεται από ατάκα  της ταινίας 'Ο Εξορκιστής' του 1973.

19. Rage Against the Machine- Battle of Los Angeles (1999). Το εξώφυλλο του  τρίτου κατά σειρά album τους είχε μια εικόνα από τον LA Street Phantom.

18. Pantera- Cowboys from Hell (1990). Masterpiece. Το πέμπτο τους αυτό album, κυκλοφόρησε τελικά, αφού πρώτα τους απέρριψαν 28 δισκογραφικές εταιρείες..

17. Slayer- Reign in Blood. Θρυλικο και σίγουρα θα το περιμένατε στις πρώτες θέσεις. Πρόσφατα κορυφαία μαρκα αθλητικών, κυκλοφόρησε παπούτσια εμπνευσμένα
από το εξώφυλλο του.

16. Βlack Sabbath- Paranoid.(1970) To δεύτερο album τους και το μόνο που κατάφερε να φτάσει στο Ν1 των Βρετανικών charts, είχε αρχικά τον τίτλο War Pigs.

15. AC/DC- Highway to Hell (1979) Ηταν το τελευταίο album, με την συμμετοχή του Bon Scott, και η ηχογράφησή του κράτησε 3 μήνες.

14. Iron Maiden- The number of the Beast (1982). Αδιαμφισβήτητα του άξιζει κορυφαία θέση, με 14 εκατομμύρια αντίτυπα σε όλο τον κόσμο και το πρώτο των Maiden με τον Bruce Dickinson στα φωνητικά.

13. Guns'n'Roses. Appetite For Destruction (1987)
Eίναι το πιο εμπορικό album των G'n'R, (πάνω από 33 εκατομμύρια αντίτυπα) και το αρχικό του εξώφυλλο, λογοκρίθηκε και μετακόμισε στο..εσώφυλλο.

12. AC/DC- Back in Black (1980). Το πρώτο album της μπάντας χωρίς τον Bon Scott, με 49 εκ.  Αντίτυπα, κατέχει τον τίτλο ενός από τα album με τις  υψηλότερες πωλήσεις όλων των εποχών.

11. Αvenged Sevenfold- Walking The Fallen (2003). To πρώτο album της μπάντας με τον μπασίστα Johny Christ

10. Slipknot- Vol.3: (The Subliminal Verses) (2004). H πασίγνωστη maggot mask που υπάρχει στο εξώφυλλο, πρωταγωνιστεί στο video clip του single Vermilion.

09. Rage Against The Machine- Rage Against The Machine (1992). To πρώτο και ομώνυμο album τους, έχει εξώφυλλο έναν Βιετναμέζο-Βουδιστή μοναχό να αυτοπυρπολείται διαμαρτυρόμενος.

08. Parkway Drive- Horizons (2007). H παραγωγή του έγινε από τον Α.Dutkiewich των Κillswitch Engage

07.Bullet for My Valentine - The Poison. (2005). Oι πωλήσεις του συγκεκριμένου album, ανέβασαν επίσημα τις μετοχές της ώς τότε σχεδόν αγνωστης, Trustkill Records.

06.System Of A Down - Toxicity.(2001) To μόνο album τους που δεν έχει ετικέτα Parental Advisor ,αν και σίγουρα υπάρχουν κάποιες.. ενστάσεις για αυτό!

05. Μetallica- Ride the Lightning (1984). To δεύτερο album των Μetallica, εχει κυκλοφορήσει σε 400 σπάνια αντίτυπα, με το εξώφυλλο να είναι πράσινο αντί για μπλέ.

04. Slipknot- Slipknot (1999) Ξανασυναντάμε τους Slipknot και το πλατινένιο τους πρώτο album. Στις 09/09/09 ξανακυκλοφόρησαν το συγκεκριμένο για να τιμήσουν τα εννέα μέλη της μπάντας.

03. Μetallica- Master of Puppets.(1986). Album σταθμός στην Metal μουσική και το τελευταίο με τον αδικοχαμένο μπασίστα τους Cliff Burton.

02. Avenged Sevenfold- City of Evil (2005). To τρίτο κατά σειρά album τους και το πιο εμπορικό.

01.Βring me the Horizon- Suicide Season (2008) . H εκπληξη. Μάλλον οι fans των ΒΜΤΗ, ήταν μαζικά online κατά την διαρκεια της ψηφοφορίας..

Πέμπτη 21 Απριλίου 2011

Motörhead - The Game

IT'S ALL ABOUT THE GAME!

Τετάρτη 20 Απριλίου 2011

30 Seconds To Mars - Closer To The Edge

17 ΙΟΥΛΙΟΥ ΤΟ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ, ΟΙ ΤΕΡΑΣΤΙΟΙ 30 SECONDS TO MARS ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΝΑ ΤΑ ΣΠΑΣΟΥΝ!



Τρίτη 19 Απριλίου 2011

Alter Bridge - Metalingus

ΦΙΛΟΙ ΤΗΣ ΡΟΚ! ΑΥΤΗ Η ΚΟΜΜΑΤΑΡΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΕΡΑΣΤΙΟΥΣ ALTER BRIDGE AΦΙΕΡΩΜΕΝΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ!

Children Of Bodom - Aces High

Children Of Bodom - Oops I Did It Again!

Οι δέκα καλύτεροι τραγουδιστές όλων των εποχών, σύμφωνα με τους αναγνώστες του Rolling Stone

 Ενα νέο δημοψήφισμα διεξήγαγε το μουσικό περιοδικό Rolling Stone κι αυτή τη φορά οι αναγνώστες του κλήθηκαν να αναδείξουν τους καλύτερους τραγουδιστές όλων των εποχών.


Στην πρώτη θέση βρέθηκε ο Robert Plant των Led Zeppelin, με την τριάδα να συμπληρώνεται από τους Freddie Mercury (Queen) και Bono (U2), στη δεύτερη και τρίτη θέση αντίστοιχα.

Δείτε παρακάτω την τελική δεκάδα:

1. Robert Plant
2. Freddie Mercury
3. Bono
4. Mick Jagger
5. Jim Morrison
6. Roger Daltrey
7. Eddie Vedder
8. John Lennon
9. Chris Cornell
10. Kurt Cobain

Paul Stanley (Kiss): «Ο νέος μας δίσκος θα είναι μακράν ανώτερος του "Sonic Boom"»

Δηλώσεις έκανε ο τραγουδιστής/ κιθαρίστας των Kiss, Paul Stanley, αναφορικά με τον καινούργιο δίσκο της μπάντας, ο οποίος ηχογραφείται αυτό το διάστημα.




«Ο δίσκος είναι σχεδόν έτοιμος και τη στιγμή αυτή ο Tommy Thayer ηχογραφεί τα κιθαριστικά του μέρη. Θα το δείτε, ο δίσκος αυτός αφήνει πολύ πίσω του το "Sonic Boom" και όλοι συμφωνούν μαζί μου. Είναι καταπληκτικός και σύντομα θα πάρετε μια ιδέα από αυτόν».

O δίσκος αναμένεται να κυκλοφορήσει στα τέλη του 2011. 

U2 - Vertigo

Οι U2 εσπασαν τα ταμεια!

Την υψηλότερη σε εισπράξεις περιοδεία όλων των εποχών κατάφερε να κάνει η  Ιρλανδέζικη μπάντα των U2, σύμφωνα με το BBC.
Οπως αναφέρει το www.bbc.co.uk η περιοδεία των U2 με τίτλο «360°»  κατάφερε να ξεπεράσει το ρεκόρ των Rolling Stones την περίοδο 2005-2007.
H διάσημη μπάντα ξεπέρασε το παγκόσμιο ρεκόρ των 558 εκατομμυρίων δολαρίων σε εισπράξεις από τον Ιούλιο του 2009 που ξεκίνησαν στη Βαρκελώνη. Γύρω στους 63.000 φανς παρακολουθούν κάθε τους συναυλία, με εισπράξεις γύρω στα 6.4 εκατ. δολάρια σύμφωνα με το Billboard Boxscore ενώ έχουν κοπεί πάνω από 7 εκατομμύρια εισιτήρια.
Οι U2 έχουν να δώσουν άλλες 20 συναυλίες με τελευταία ημερομηνία στις 30 Ιουλίου 2011 οπότε και θα δώσουν την τελευταία τους συναυλία στο Magnetic Music Hill Musical Festival στον Καναδά.

Quote of the day!

Success is falling nine times and getting up ten.

(Η επιτυχία πέφτει 9 φορές και σηκώνεται 10)

Jon Bon Jovi

Στη ρωγμή του χρόνου

Δευτέρα 18 Απριλίου 2011

Limp Bizkit-Build A Bridge

Limp Bizkit - Eat You Alive

Ειδική αναφορά στα 2 κομμάτια που ακολουθούν!

''Build A Bridge'' και ''Eat You Alive'' απο αυτή την ΤΕΡΑΣΤΙΑ μπάντα.. Limp Bizkit!

 

Quote of the day!

I'm so happy because today I found my friends - they're in my head.

(Είμαι τόσο χαρούμενος γιατί σήμερα βρήκα τους φίλους μου - είναι στο κεφάλι μου.)

Kurt Cobain

Alice in Chains Dam That River

Κυριακή 17 Απριλίου 2011

Linkin Park - Lying From You

No Vacancy - Fight

Quote of the day!

As a rock star, I have two instincts, I want to have fun, and I want to change the world. I have a chance to do both.

(Bono)


(Σάν αστέρας της ροκ, έχω δύο ένστικτα, θέλω να διασκεδάζω, και θέλω να αλλάξω τον κόσμο. Έχω την ευκαιρία να κάνω και τα δύο!)


                  

Need You Tonight - INXS - 1987

Ακούστε το νέο τραγούδι των Riverside

Oι Πολωνοί progsters Riverside ετοιμάζονται να γιορτάσουν τη δέκατη επέτειο τους με μια ειδική κυκλοφορία.


Στα πλαίσια αυτής της κυκλοφορίας ανέβασαν στο internet ένα πρώτο δείγμα, με την edited version ενός νέου τραγουδιού που ονομάζεται "Forgotten Land".

Μπορείτε να το ακούσετε παρακάτω:



Nickelback - Hero

Σάββατο 16 Απριλίου 2011

The Fray - You Found Me

Green Day - Warning

Κινηματογραφική μεταφορά του American Idiot

με τον Tom Hanks στην παραγωγή..

Μετά την μεταφορά του πετυχημένου album American Idiot (2004) των Green Day σε musical στο Broadway, η Universal  συμφώνησε για την μεταφορά του και στην μεγάλη οθόνη, με τον Tom Hanks πίσω από την παραγωγή και σκηνοθέτη τον Michael Mayer, ο οποίος έχει  σκηνοθετήσει και το musical.

Στο studio oι Evanescence

Η Amy Lee, τραγουδίστρια των Evanescence, αποκάλυψε ότι το συγκρότημα μπήκε ήδη στο studio, στις 11 Απριλίου, με παραγωγό τον Nick Rasculinecz, ο οποίος έχει επιμεληθεί album των Foo Fighters, Stone Sour και Alice In Chains, για να ηχογραφήσουν το τρίτο κατά σειρά album τους.

H Amy δήλωσε ενθουσιασμένη στην  συνέντευξη και είπε πώς ανυπομονεί να μας δείξει τί έχουν ετοιμάσει. 'Βρήκαμε και πάλι τους εαυτούς μας, επαναπροσδιορίσαμε τον ήχο μας και πειραματιστήκαμε με πράγματα που δεν έχουμε δοκιμάσει στο παρελθόν, πάντα όμως με γνώμονα αυτά που λατρεύουμε στους Evanescence. Aυτό το ταξίδι μας έκανε πιο δυνατούς από ποτέ και είμαι πραγματικά ερωτευμένη με την μουσική είπε η Amy προσθέτοντας πώς θεωρεί τον Rasculinecz ιδανικό για την παραγωγή.

Το τελευταίο album των Evanescence  ήταν το Οpen Door, το 2006.

O Τroy McLawhorn επέστρεψε πάλι στους Evanescence

Ο πρώην κιθαρίστας των Seether, Τroy McLawhorn, επέστρεψε και πάλι στους Evanescence, αφού είχε αποχωρήσει από το συγκρότημα το 2008.  Aν και  μόλις πριν λίγους μήνες ο Shaun Morgan ,frontman των Seether  μιλούσε με ενθουσιασμό για την συνεργασία του με τον Τroy , o Troy άφησε το συγκρότημα πρόσφατα, δηλώνοντας προσωπικές διαφορές με ένα μέλος της μπάντας.

Ο  Μorgan απάντησε πικρόχολα από το twitter του , δίνοντας έναν..πικάντικο τόνο στην όλη  ιστορία, λέγοντας πώς ο Τroy πήγε σε άλλη μπάντα, στο anti-Shaun club, οπως αποκάλεσε τους Evanescence, λόγω του άσχημου χωρισμού του με την Amy Lee. Toυς ευχήθηκε λοιπόν καλή τύχη ειρωνικά λέγοντας πώς αξίζουν ο ένας τον άλλον δήλώνοντας   πληγωμένος  και προσβεβλημένος.

'Οπως είχε αναφερθεί πριν από λίγες μέρες, οι Evanescence μπαίνουν ξανά στο studio για την ηχογράφηση του τρίτου κατά σειρά album τους.

Bob Bonis: the unknown photographer

Ακόμη και οι φανατικοί οπαδοί τους μπορεί να μην έχουν ακούσει ποτέ το όνομα του ανθρώπου που έπαιξε πολύ σημαντικό ρόλο στην ιστορία της rock 'n' roll μουσικής βιομηχανίας! Ο Bob Bonis ήταν ο μάνατζερ δύο από τα πιο γνωστά μουσικά σχήματα του 20ου αιώνα: των Beatles και των Rolling Stones.
Ήταν ερασιτέχνης φωτογράφος, ωστόσο εξαιρετικά ταλαντούχος και απαθανάτισε στιγμές από τη ζωή του διάσημου συγκροτήματος, που δε δέχτηκε ποτέ κατά τη διάρκεια της καριέρας του να δημοσιεύσει.
Ο Bob Bonis γεννήθηκε το 1932 και πέθανε το 1992. Έτσι τα δικαιώματα των φωτογραφιών πέρασαν στο γιο του Bob, Alex, ο οποίος συνεργάστηκε με τον Larry Marion για τη δημιουργία δύο βιβλίων: «The Lost Rolling Stones Photographs: The Bob Bonis Archive 1964-1966» και «The Lost Beatles Photographs».

ΤΟ TRACKLISTING ΚΑΙ Η ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΥ LIVE ALBUM ΤΩΝ DEF LEPPARD


Αυτά είναι τα κομμάτια που θα περιλαμβάνονται στο πρώτο live album των Βρετανών superstars που θα ονομάζεται "Mirrorball" και θα περιλαμβάνει τρία νέα κομμάτια:


Disc 1:
'Rock! Rock! (Till You Drop)'
'Rocket'
'Animal'
'C'Mon C'Mon'
'Make Love Like A Man'
'Too Late For Love'
'Foolin'
'Nine Lives'
'Love Bites'
'Rock On'

Disc 2:
'Two Steps Behind'
'Bringin' On The Heartbreak'
'Switch 625'
'Hysteria'
'Armageddon It'
'Photograph'
'Pour Some Sugar On Me'
'Rock Of Ages'
'Let's Get Rocked'
'Action'
'Bad Actress'
'Undefeated' (new studio track)
'Kings Of The World' (new studio track)
'It's All About Believin' (new studio track)


Ο δίσκος θα κυκλοφορήσει στις 3 Ιουνίου

EdGuy's new album

Οι Edguy μπήκαν στο στούντιο για να ηχογραφήσουν το καινούριο τους άλμπουμ. Η μπάντα αυτή τη φορά επέλεξε να πραγματοποιήσει τις ηχογραφήσεις στο Peppermint Park studio στο Ανόβερο. Ο Tobias Sammet δήλωσε ότι η μπάντα έχει έτοιμα 13 τραγούδια και ότι το πιο πιθανό είναι ότι θα διαλέξουν τα 10 για το άλμπουμ. Η τελευταία στούντιο κυκλοφορία της μπάντας ήταν το “Tinnitus Sanctus” που κυκλοφόρησε το Νοέμβριο του 2008 από τη Nuclear Blast.

Παρασκευή 8 Απριλίου 2011

Hail The Villain - Take Back The Fear

Eric Clapton-Layla









Justin Bieber: God sent me to make music

Eric Clapton: I don't remember sending anyone

Τρίτη 5 Απριλίου 2011

Σαν σήμερα: Kurt Cobain 1967-1994

Έχουν περάσει 17 χρόνια από τότε που ο Kurt Cobain πάτησε τη σκανδάλη. Για όλους εμάς είναι σαν να μην πέρασε μια μέρα.. 

Τη μέρα που ο Cobain βρέθηκε «αυτοτουφεκισμένος» συντονισμένος όλος ο κόσμος μπα, κολλημένος ήταν– στο MTV περειμέμοντας τα breaking news, μέσα στον γενικότερο οδυρμό, VJs να σκίζουν τα ρούχα τους, κορίτσια να τραβάνε τα μαλλιά τους, αγόρια να σκίζουν ακόμη περισσότερο τα τζιν τους.. εικόνες.. στοίχοι.. ανάκατα στο κεφάλι..


17 χρόνια μετά κοιτάζω τη μούρη του Kurt στην αφίσα που τον δεέχνει en face και προσπαθώ να κλάψω για πάρτη του!

 
  

Aυτή η μπάντα, αυτός ο rocker, μου έχει αλλάξει τα πέταλα. Σ’ ευχαριστώ, Kurt!




                                                                                       

Placebo - Pure Morning

Δευτέρα 4 Απριλίου 2011

Disturbed - Glass Shatters

Black Sabbath - Iron Man

3 Doors Down - When You're Young

Judas Priest/Whitesnake/Firewind στις 6 Ιουλίου στο Καυτανζόγλειο

Σύμφωνα με πληροφορίες, η συναυλία των Judas Priest με τους Whitesnake την Τετάρτη 6 Ιουλίου στην Θεσσαλονίκη, θα γίνει στο Καυτανζόγλειο στάδιο, στα πλαίσια ενός διήμερου φεστιβάλ με την ονομασία 2310 festival. Ακόμα, την ίδια ημέρα, πρόκειται να εμφανιστούν και οι Firewind, ενώ αναμένεται και η ανακοίνωση των υπόλοιπων συγκροτημάτων που θα συμπληρώνουν το billing. Η επόμενη ημέρα θα είναι αφιερωμένη σε πιο pop/rock ήχους, με συγκροτήματα όπως οι James να δίνουν το «παρών».

Κυριακή 3 Απριλίου 2011

Tzimis Panousis - Gia mia xoufta dollaria

ΕΠΙΣΤΡΕΨΑΜΕ!

ΟΙ ΗΧΗΤΙΚΕΣ ΤΑΞΙΑΡΧΙΕΣ ΕΠΕΣΤΡΕΨΑΝ! ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΗ ROCK ΞΑΝΑΡΧΙΖΕΙ!

Queen - Barcelona