Hχητικές Ταξιαρχίες

Hχητικές Ταξιαρχίες
''You can daydream with music.... it takes you away and creates a new world''

Κυριακή 30 Οκτωβρίου 2011

Τίτλοι τέλους για τους REM

'Επειτα από 31 χρόνια κοινής μουσικής πορείας, ο Michael Stipe, Mike Mills και ο Peter Buck αποφάσισαν πώς ήρθε η ώρα να χωρίσουν οι δρόμοι τους.
Με μια λιτή ανακοίνωση λοιπόν οι REM μας ανακοίνωσαν την διάλυσή τους, λέγοντας τα εξής: Σαν μακρόχρονοι φίλοι και 'συνένοχοι', αποφασίσαμε να ορίσουμε σήμερα το τέλος της μπάντας. Φεύγουμε, νιώθωντας ευγνωμωσύνη και πληρότητα με όλα όσα έχουμε καταφέρει ώς τώρα. 'Ενα μεγάλο ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιά μας  σε όλους όσους τους άγγιξε η μουσική μας''

Το συγκρότημα σχηματίστηκε το 1980 και τρία χρόνια μετά κυκλοφόρησε το πρώτο του άλμπουμ,Μurmur. Kατάφερε να γίνει παγκοσμίως γνωστό με την έβδομη κατά σειρά δισκογραφική τους δουλειά, το Out Of Τime (1991), το οποίο περιελάμβανε τα hit singles, Losing My Religion και Shiny Happy People. 'Ενα χρόνο αργότερα κυκλοφόρησαν το επισης πετυχημένο Automatic for the People για να φτάσουν ώς σήμερα να έχουν 15 αλμπουμ στο ενεργητικό τους, με το πιο πρόσφατο Collapse Into Now.
H πορεία τους πάντως ήταν πραγματικά αξιόλογη, αλλά και η απόφασή τους να αποχωρήσουν από την μουσική βιομηχανία, μόνο ώριμη και αξιέπαινη μπορεί να χαρακτηριστεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου