Hχητικές Ταξιαρχίες

Hχητικές Ταξιαρχίες
''You can daydream with music.... it takes you away and creates a new world''

Τρίτη 13 Δεκεμβρίου 2011

Σάν σήμερα στη μουσική 13/12

1981
Η Αμερικανίδα τραγουδίστρια, τραγουδοποιός και μουσικός Amy Lee (Amy Lynn Lee) γεννήθηκε στο Riverside της Καλιφόρνια. Είναι ιδρυτικό μέλος και τραγουδίστρια των Evanescence.



1961
Οι The Beatles υπογράφουν συμβόλαιο συνεργασίας με τον Brian Epstein, ο οποίος εκείνη την εποχή ήταν μάνατζερ σε ένα μικρό δισκοπωλείο.



1969
Το "Wedding Album" του John Lennon και της Yoko Ono πέφτει στην 182η θέση του Billboard... Είναι ένα από τα τρία "πειραματικά" άλμπουμ που έκαναν μαζί και περιέχει δύο μόνο τραγούδια, ένα σε κάθε πλευρά. Κυκλοφόρησε στις 7 Νοεμβρίου του 1969. Το πρώτο τραγούδι είχε τίτλο "John & Yoko" και είναι μια "συνομιλία" τους υπό τους ήχους των παλμών της καρδιάς τους... Το δεύτερο τραγούδι "Amsterdam" είναι αποσπάσματα από συνομιλίες και συνεντεύξεις από την περίφημη εποχή "Bed in honeymoon". Το νιόπαντρο ζευγάρι είχε κλειστεί σε δωμάτιο ξενοδοχείου του Amsterdam και από το κρεβάτι τους "διαδήλωναν" για την παγκόσμια ειρήνη. Το γεγονός είχε πάρει μεγάλη έκταση στα Μ.Μ.Ε.



2003
Ο Jack White των The White Stripes επιτέθηκε στον Jason Stollsteimer των Von Bondies στο κλαμπ Magic Stick του Detroit. Ο White κατηγορείται ότι έφτυσε στο πρόσωπο τον Stollsteimer και ότι τον γρονθοκόπησε επανειλημμένα στο κεφάλι.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου