Hχητικές Ταξιαρχίες

Hχητικές Ταξιαρχίες
''You can daydream with music.... it takes you away and creates a new world''

Σάββατο 17 Δεκεμβρίου 2011

Σάν σήμερα στη μουσική 17/12

1968
Οι Pink Floyd κυκλοφορούν το πέμπτο τους single στην Μεγάλη Βρετανία με τίτλο "Point Me at the Sky". Χρόνια αργότερα, το 1992 έκανε την εμφάνιση του στην συλλογή τραγουδιών "The Early Singles".













1977
Οι Elvis Costello & The Attractions εμφανίστηκαν στην εκπομπή "Saturday Night Live"του Αμερικάνικου τηλεοπτικού δικτύου NBC, στην θέση των The Sex Pistols οι οποίοι δεν μπόρεσαν να παραβρεθούν στην εκπομπή διότι οι αρχές αρνήθηκαν να εκδώσουν βίζα στα μέλη της μπάντας με ποινικό μητρώο. Το NBC και ο παραγωγός της εκπομπής Lorne Michaels είχαν απαγορεύσει στον Costello να παίξει το τραγούδι "Radio Radio", τραγούδι που δεν μιλούσε με κολακευτικά λόγια για τα media... Το συγκρότημα τους αψήφησε και έπαιξαν το τραγούδι κανονικά.














1982
Οι The Who δίνουν την τελευταία συναυλία της περιοδείας τους Farewell Tour στο Maple Leaf Gardens στο Τορόντο του Καναδά.














1986
Η λιμουζίνα των Linda και Paul McCartney πιάνει φωτιά την ώρα που το ζεύγος πήγαινε στο Newcastle της Αγγλίας για την μαγνητοσκόπηση ενός τηλεοπτικού σόου. Ευτυχώς βγήκαν και οι δύο σώοι.














2003
Ο Ronnie Wood των The Rolling Stones ενσωματώνεται με τους The Stereophonics για τις ανάγκες μιας παράστασης στο Earl's Court του Λονδίνου. Ένα από τα τραγούδια που παίζουν παρέα είναι και το "Don't Let Me Down" των The Beatles.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου