Hχητικές Ταξιαρχίες

Hχητικές Ταξιαρχίες
''You can daydream with music.... it takes you away and creates a new world''

Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου 2011

Την τελευταία ηχογράφηση τους με τον Cory Smoot στο συγκρότημα κυκλοφορούν οι Gwar

H δισκογραφική εταιρία Cruzar Media και οι Gwar ένωσαν τις δυνάμεις τους και κυκλοφορούν μία μοναδική διασκευή του τραγουδιού των Dayglo Abortions "Isn't This Disgusting".


Το single θα βρίσκεται στον επερχόμενο δίσκο-συλλογή, ο οποίος αποτελεί φόρο τιμής στους Dayglo Abortions και θα κυκλοφορήσει τον επόμενο χρόνο.

Το "Isn't This Disgusting" ηχογραφήθηκε με τον πρόσφατα εκλιπόντα κιθαρίστα των Gwar, Cory Smoot (a.k.a. Flattus Maximus), στη σύνθεση του σχήματος, στο studio του στη Virginia, και η μίξη έγινε από τον Rob Shallcross. Το τραγούδι θα κυκλοφορήσει εις μνήμην του Smoot και όλα τα έσοδα θα διατεθούν στο ίδρυμα της οικογένειάς του.

Το σχόλιο του κιθαρίστα / τραγουδιστή των Dayglo Abortions, The Cretin: «Αυτή η κίνηση με κάνει να νιώθω πως έχω καταφέρει κάτι στη ζωή μου. Είναι πιο κολακευτικό από οποιοδήποτε βραβείο. Η αναγνώριση από τους συναδέλφους σου είναι σπουδαιότερη. Τα έσοδα πάνε στο ίδρυμα της οικογένειας του Cory Smoot. Γι' αυτό αγοράστε το όλοι και μετά στείλτε μου ένα mail με ένα αντίγραφο, γιατί δεν έχω λεφτά. Χαιρετώ τους Gwar». 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου