Hχητικές Ταξιαρχίες

Hχητικές Ταξιαρχίες
''You can daydream with music.... it takes you away and creates a new world''

Παρασκευή, 30 Δεκεμβρίου 2011

FUCK THE FACTS: Κατεβάστε δωρεάν την συλλογή τους για τα 10 χρόνια

Οι Fuck The Facts, προσφέρουν μία δωρεάν συλλογή με κομμάτια τους για να γιορτάσουν τα 10 τους χρόνια.

Μπορείτε να κατεβάσετε τον δίσκο δωρεάν από το fuckthefacts.bandcamp.com


'Everyone Is Robbing The Dead'
'The Sound Of Your Smashed Head'
'Dear Shit Book'
'No One Remembered Who Started'
'Born To Kill Live To Thrill'
'Greed Whore'
'Don't Call My Slammin' Outfit Cool, Whitebread!'

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου