Hχητικές Ταξιαρχίες

Hχητικές Ταξιαρχίες
''You can daydream with music.... it takes you away and creates a new world''

Τετάρτη 4 Ιανουαρίου 2012

Διαλύονται... με bonus υλικό οι Scorpions

Επιμένουν ότι θα αποσυρθούν από την ενεργό ροκ σκηνή οι Γερμανοί SCORPIONS με νέες δηλώσεις τους καθώς δεν πρόκειται να ηχογραφήσουν καινούργια τραγούδια αλλά και θα σταματήσουν να περιοδεύουν οριστικά τους επόμενους μήνες .


Ο κιθαρίστας του συγκροτήματος Rudolf Schenker προσπαθεί να διαλύσει την φημολογία που αναπτύχθηκε με την κυκλοφορία του "Comeblack" ότι θα συνεχίσουν και εξηγησε ότι αυτό έγινε διότι έχουν πάρα πολλούς νέους ηλικιακά οπαδούς . 
 
Επιπρόσθετα σε συνέντευξή του επιβεβαίωσε για άλλη μια φορά ότι θα σταματήσουν οριστικά ενώ ανακοίνωσε ότι υπάρχει πλούσιο bonus υλικό από τραγούδια που περίσσευαν και δεν υπήρχαν σε παλαιότερα άλμπουμ και πιθανόν μεγάλο μέρος αυτού του υλικού να μπουν σε ένα μεγάλο box-set που θα κυκλοφορήσει η μπάντα στα τέλη της χρονιάς  μαζί με κάποιο live show από την τελευταία τους τουρνέ σε dvd.
 
Επίσης αποκαλύπτουν ότι υπάρχει πολύ πλούσιο οπτικό υλικό από συναυλίες που έδιναν σε απίθανα μέρη όπως τις πυραμίδες της Αιγύπτου, στην ζούγκλα και την Κόκκινη πλατεία της Μόσχας και σκέφτονται σε ποια μορφή να το κυκλοφορήσουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου