Hχητικές Ταξιαρχίες

Hχητικές Ταξιαρχίες
''You can daydream with music.... it takes you away and creates a new world''

Δευτέρα 2 Ιανουαρίου 2012

DIO: Κυκλοφορεί το "Holy Diver" σε χρυσό CD 24 καρατίων

Επανακυκλοφορεί το "Holy Diver" των Dio. Συγκεκριμένα, η δισκογραφική εταιρία Audio Fidelity σε συνεργασία με τον Steve Hoffman αποφάσισαν να επεξεργαστούν και να προωθήσουν το ντεμπούτο album των Dio, το οποίο πρόκειται να κυκλοφορήσει στα μέσα Ιανουαρίου του 2012.


Η Audio Fidelity υπόσχεται μία νέα έκδοση του "Holy Diver" με σημαντική αναβάθμιση και εξέλιξη στον ήχο σε σύγκριση με το αυθεντικό αποτέλεσμα που ηχογραφήθηκε το 1983 στο Sound City studio.

Την παραγωγή ολόκληρου του album "Holy Diver" είχε αναλάβει ο θρυλικός Ronnie James Dio. Ο θάνατος του συγκλόνισε ολόκληρο τον κόσμο της metal μουσικής σκηνής και όχι μόνο, αλλά ο ίδιος φρόντισε να αφήσει πίσω του μία τεράστια ιστορία με σημαντικές δουλειές. Είναι γνωστό πως ο Ronnie James Dio και τα αριστουργήματά του άφησαν το δικό τους στίγμα στην μουσική γι' αυτό μέχρι και σήμερα εμπνέουν τον σεβασμό της rock και metal κοινότητας. Αυτό το γνωρίζει πολύ καλά η Audio Fidelity γι’ αυτό και υπόσχεται πως η νέα αυτή έκδοση του album δεν θα αλλοιώσει την ιστορία του "Holy Diver" και του ίδιου του Dio.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου