Hχητικές Ταξιαρχίες

Hχητικές Ταξιαρχίες
''You can daydream with music.... it takes you away and creates a new world''

Πέμπτη 12 Ιανουαρίου 2012

EDDIE VAN HALEN: Δώρισε 75 κιθάρες του σε δημόσια σχολεία

Ένας από τους πιο επιδραστικούς καλλιτέχνες της rock ιστορίας, έκανε σήμερα μία σημαντική προσφορά για να στηρίξει τα προγράμματα μουσικής στα δημόσια σχολεία. Ο θρυλικός Eddie Van Halen, δώρισε 75 κιθάρες της προσωπικής του συλλογής στο Mr. Holland’s Opus Foundation, έναν μη κερδοσκοπικό οργανισμό ο οποίος προωθεί την μουσική παιδεία στα σχολεία.


Μετά από αίτημα του Van Halen, το ίδρυμα θα διανείμει τις κιθάρας σε σχολεία της περιοχής του Los Angeles όπου δεν υπάρχουν αρκετά όργανα για τους μαθητές.
 
Ο Eddie Van Halen δήλωσε:
 
Η μουσική είναι διεθνής γλώσσα. Έχει την ικανότητα να διεγείρει κάθε ανθρώπινο αίσθημα και υπάρχει χωρίς καν να υπάρχουν λέξεις. Η μουσική με κράτησε μακριά από μπελάδες και μου έδωσε κάτι που ήταν δικό μου και κανένας δεν μπορούσε να μου το πάρει. Ήθελα να βοηθήσω τις οικογένειες με οικονομικά προβλήματα. Αν μπορώ να βοηθήσω ένα παιδί να ανακαλύψει κάτι, ίσως το πάθος του για την μουσική θα είναι ένα υπέροχο πράγμα. Η μουσική μου χάρισε μία πολύ καλή ζωή και ίσως μπορεί να βοηθήσει τις ζωές και άλλων ανθρώπων με αυτή την δωρεά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου