Hχητικές Ταξιαρχίες

Hχητικές Ταξιαρχίες
''You can daydream with music.... it takes you away and creates a new world''

Τετάρτη, 4 Ιανουαρίου 2012

Every Time I Die - Tον Μάρτιο κυκλοφορεί ο νέος δίσκος "Ex Lives"

Oι Αμερικανοί Every Time I Die ανακοίνωσαν ότι το επόμενο τους άλμπουμ θα κυκλοφορήσει στις 6 Μαρτίου με τίτλο "Ex Lives" από την Epitaph Records. Πρόκειται για την έκτη δισκογραφική δουλειά της μπάντας μετά το "New Junk Aesthetic" που είχε κυκλοφορήσει το 2009. Το video του "Underwater Bimbos From Outer Space", τραγούδι που συμπεριλαμβάνεται στο "Εx Lives", κυκλοφόρησε ήδη, ενώ το σκηνοθέτησε ο τραγουδιστής της μπάντας Keith Buckley o οποίος δήλωσε τα εξής:
"In order to write lyrics I had to pay attention to the defeatism that the music suggested. To compile this video I had to acknowledge the masochism I wrote of to myself. You don't get rewarded for your faith and you don't get celebrated for your heroism. Just when you find yourself attached, you have lost it. Everything is borrowed. C'est la vie."
Nα σημειωθεί ότι στο "Ex Lives" δεν συμμετείχε ο μπασίστας Josh Newton, ο οποίος είχε αποχωρήσει από την μπάντα στις ηχογραφήσεις και αντικαταστάθηκε από τον Stephen Micciche.
"Ex Lives" tracklist:

1. Underwater Bimbos From Outer Space
2. Holy Book Of Dilemma
3. A Wild, Shameless Plain
4. Typical Miracle
5. I Suck (Blood)
6. Partying Is Such Sweet Sorrow
7. The Low Road Has No Exits
8. Revival Mode
9. Drag King
10. Touch Yourself
11. Indian Giver
12. Grudge Music (bonus)
13. Business Casualty (bonus)
14. Starve An Artist, Cover Your Trash (bonus)  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου