Hχητικές Ταξιαρχίες

Hχητικές Ταξιαρχίες
''You can daydream with music.... it takes you away and creates a new world''

Δευτέρα 2 Ιανουαρίου 2012

IRON MAIDEN: Η ανακοίνωση! "Ο Adrian Smith σε νέο project με την ονομασία Primal Rock Rebellion."

Ο κιθαρίστας των Iron Maiden και ο πρώην frontman των SikTh, Mikee Goodman, ενώσαν τις δυνάμεις τους για ένα ολοκαίνουριο project με το όνομα Primal Rock Rebellion.


Ο επερχόμενος δίσκος ενώνει δύο εντελώς διαφορετικές προσεγγίσεις στην μουσική – τα μοναδικά φωνητικά του Mikee και τους σκοτεινούς αλλά πολύχρωμους στίχους του και τις αναγνωρίσιμες μελωδίες του Adrian Smith. Ο Adrian παίζει επίσης το μπάσο σε όλο τον δίσκο! Όλα τα κομμάτια γράφτηκαν και από τους δύο ξεχωριστά και τα ηχογράφησαν μαζί όταν είχαν την ευκαιρία. Ο Adrian δήλωσε:

Ήταν πολύ ενδιαφέρον που κάναμε αυτόν τον δίσκο με τον Mikee και όχι μόνο επειδή έχουμε διαφορετικές μουσικές επιρροές. Είμαι πολύ χαρούμενος με τον τρόπο που εξελίχθηκε. Έχει μία πολύ φρέσκια αίσθηση.

Ο Mikee εξηγεί:

Αυτός ο δίσκος σε πάει σε ένα πολύ βαθύ και πολύχρωμο ταξίδι, στιχουργικά και μουσικά. Ο Adrian και εγώ είμαστε πολύ ανοιχτοί στον πειραματισμό, ο ένας με το στυλ του άλλου και πιστεύουμε ότι φτιάξαμε κάτι καινούριο και πολύ ενδιαφέρον.”

Επίσης στον δίσκο συμμετείχαν και session μουσικοί οι οποίοι είναι ο Abi Fry των Bat For Lashes και ο Dan “Lord” Foord, αρχικό μέλος των SikTh. Ο δίσκος θα κυκλοφορήσει στις 27 Φεβρουαρίου από την Spinefarm Records.

Παρακάτω μπορείτε να ακούσετε ένα πρώτο δείγμα από τον δίσκο το κομμάτι “I See Lights”.


I See Lights by PrimalRockRebellion

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου