Hχητικές Ταξιαρχίες

Hχητικές Ταξιαρχίες
''You can daydream with music.... it takes you away and creates a new world''

Τρίτη 24 Ιανουαρίου 2012

IRON MAIDEN: Δείτε το trailer του "En Vivo!" και διαβάστε όλες τις λεπτομέρειες

Όπως ανακοίνωσε πριν λίγες ημέρες η EMI θα κυκλοφορήσει μία νέα συναυλία των Iron Maiden, σε Blu-Ray, διπλό DVD και διπλό CD, την Δευτέρα 26 Μαρτίου. Παρακάτω μπορείτε να δείτε και το trailer.
Το En Vivo! Κινηματογραφήθηκε στις 10 Απριλίου 2011 μπροστά σε 50.000 εκστασιασμένους οπαδούς στο Estadio Nacional του Santiago.


Ο ηγέτης του συγκροτήματος, Steve Harris, δήλωσε:
Για την “The Final Frontier Tour”, ήταν πολύ σημαντικό για μένα να κινηματογραφήσουμε στην Λατινική Αμερική καθώς πάντα οι αντιδράσεις του κοινού είναι καταπληκτικές και ήθελα να φαίνεται αυτό. Μετά από πολύ σκέψη, διαλέξαμε το Santiago καθώς αισθανόμαστε ότι ήταν μία από τις καλύτερες συναυλίες σε όλη την περιοδεία. Επίσης το να παίζεις σε ένα χώρο σαν το Estadio Nacional, είναι κάτι που μας έχει σημαδέψει. Για λόγους, τους οποίους ξέρουν οι οπαδοί, μας  πήρε πάρα πολύ καιρό να παίξουμε στην Χιλή και όταν τελικά τα καταφέραμε οι αντιδράσεις των οπαδών ήταν απίστευτες. Έτσι έπρεπε να επιστρέψουμε και να είμαστε ακόμα καλύτερη.

Επίσης σε αυτό το show εμφανίζεται και ο νέος γιγαντιαίος Eddie. Δεν ήταν να κάνει την εμφάνιση του μέχρι τις συναυλίες της Ευρώπης, αλλά καταφέραμε να τον μεταφέρουμε σε ένα ειδικά διαμορφωμένο, τεράστιο container, ίσα ίσα για το τελευταίο μέρος της περιοδείας στην Λατινική Αμερική. Είναι θαυμάσιο που μπορέσαμε και τον συμπεριλάβαμε στο DVD γιατί για να τον πιστέψει ο κόσμος πρέπει να τον δει!
Η συναυλία κινηματογραφήθηκε ψηφιακά, χρησιμοποιώντας 22 κάμερες και μία κάμερα που αιωρούνταν πάνω από το κοινό. Η ηχογράφηση έγινε και σε stereo και σε 5.1 και το μιξάρισμα έγινε από τον εδώ και χρόνια συνεργάτη των Iron Maiden, Kevin Shirley. Επίσης γίνεται χρήση χωρισμένης οθόνης ώστε να μπορέσουν οι θεατές να βλέπουν ταυτόχρονα διαφορετικά μέλη από πιο κοντά.

Το δεύτερο DVD, περιέχει ένα ντοκιμαντέρ 88 λεπτών με τον τίτλο “Behind The Beast”.

Το διπλό DVD θα κυκλοφορήσει επίσης και σε μία περιορισμένη έκδοση σε μεταλλικό κουτί σε σχήμα βιβλίου. Επίσης θα κυκλοφορήσει και διπλό picture disc βινύλιο.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου