Hχητικές Ταξιαρχίες

Hχητικές Ταξιαρχίες
''You can daydream with music.... it takes you away and creates a new world''

Τετάρτη 4 Ιανουαρίου 2012

Ο Rudy Sarzo μιλάει για τα 30 χρόνια από τον θάνατο του Randy Rhoads (video)

Το 2012 συμπληρώνονται 30 χρόνια από τον τραγικό χαμό του Randy Rhoads (Ozzy Osbourne, Quiet Riot). Ο μπασίστας Rudy Sarzo, ο οποίος έπαιξε μαζί με τον Rhoads και στις δύο μπάντες, μίλησε στο Artisan News τον προηγούμενο μήνα για την κληρονομία του Randy Rhoads καθώς πλησιάζει η ημερομηνία (19 Μαρτίου).



Ο Randy είχε πολλές επιρροές, αλλά ποτέ δεν μπορούσες να τις ακούσεις όσο έπαιζε γιατί ήταν πραγματικά μοναδικός παίκτης και συνθέτης και έτσι ότι έκανε ακουγόταν ως Randy Rhoads. Ακόμα και έπαιζε τραγούδια των Black Sabbath, άκουγες τον Randy να παίζει και όχι τον Iommi.

Ο Randy Rhoads, μαζί με άλλα δύο άτομα, σκοτώθηκε στις 19 Μαρτίου 1982 όταν το μικρό τους αεροπλάνο χτύπησε πάνω στο tour bus του Ozzy και μετά έπεσε πάνω σε μία έπαυλη.

Όταν ο Sarzo ρωτήθηκε τι θυμάται για εκείνη την μέρα απάντησε:
 
Προτιμώ να θυμάμαι τον Randy όσο ζούσε, και όχι να τον σκέφτομαι ως νεκρό. Για μένα ακόμα ζει. Η μουσική του θα ζει για πάντα. Δεν άκουσα απλά για το περιστατικό. Ήμουν εκεί. Ήταν τόσο οδυνηρό που θα προτιμούσα να μη μιλήσω γι’ αυτό.”

Σε παλαιότερη συνέντευξη ο Sarzo είχε δηλώσει:
 
Ο Randy ήταν ένας εκπληκτικός μουσικός, δάσκαλος, φίλος, και συνθέτης. Επίσης αυτός με έβαλε στο συγκρότημα του Ozzy. Αυτός ήταν που κράτησε το αεροπλάνο από το να μη πέσει πάνω στο λεωφορείο και είμαστε ακόμα ζωντανοί. Η κληρονομιά του συνεχίζει να μεγαλώνει. Σχεδόν καθημερινά μου στέλνουν μηνύματα νεαροί οπαδοί που τον ανακάλυψαν από τα CD των γωνιών τους.”
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου