Hχητικές Ταξιαρχίες

Hχητικές Ταξιαρχίες
''You can daydream with music.... it takes you away and creates a new world''

Τετάρτη 4 Ιανουαρίου 2012

Κάηκε το studio των NEW MODEL ARMY

Κατά την διάρκεια των Χριστουγεννιάτικων διακοπών το studio των βετεράνων New Model Army, έπιασε φωτιά με αποτέλεσμα να καταρρεύσει η οροφή και πολλά από τα όργανα και τον εξοπλισμό του συγκροτήματος να πάθουν ζημιές που δεν επιδέχονται επιδιόρθωσης.


ο συγκρότημα εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση:

Χάσαμε ολόκληρο τον εξοπλισμό μας στο studio, κονσόλα, μικρόφωνα, εξοπλισμό ηχογραφήσεων, πολλά αναντικατάστατα όργανα, όπως την Tama του Michael, και τα Gretsch kits, και την ανεκτίμητη Slingerland του Robert. Επίσης καταστράφηκε ολόκληρη η συλλογή των snare του Michael, οχτώ κιθάρες συμπεριλαμβανομένων και μίας Les Paul, της Phew που παίζει στις συναυλίες ο Dean, μία ακουστική Epiphone, ένα C3 Hammond του 1960, ένα αρμόνιο, μένα EPD Wasp synthesizer και ένας τεράστιος αριθμός αγαπημένων οργάνων μικρών και μεγάλων.

ΩΣΤΟΣΟ, είμαστε τυχεροί που μόλις είχαμε επιστρέψει από μερικά Χριστουγεννιάτικα show και ο περισσότερος εξοπλισμός που χρησιμοποιούμε στις περιοδείας ήταν ακόμα πακεταρισμένος.  Είναι απίστευτο το τι μπορείς να βρεις άθικτο μέσα από τις τελείως λιωμένες θήκες μετά από πολύ καπνό και νερό. Σώσαμε αρκετά πράγματα.

Ελπίζουμε ότι αρκετές από τις ζημιές θα καλυφθούν από την ασφαλιστική εταιρεία αν και ακόμα είναι πολύ νωρίς για να μιλήσουμε με σιγουριά. Εν τω μεταξύ, προσφέρθηκαν να μας βοηθήσουν πολλοί εθελοντές να καθαρίσουμε τον χώρο, και ήδη φτιάχνεται η οροφή.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους όσους μας έστειλαν μηνύματα υποστήριξης και προσφορές για να μας δανείσουν εξοπλισμό. Ειλικρινά εκτιμούμε πολύ αυτή η ανταπόκριση. Σας ευγνωμονούμε όλους. Και τέλος θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους πυροσβέστες οι οποίοι κατάφεραν και περιόρισαν την φωτιά μέσα σε δύσκολες και επικίνδυνες συνθήκες και έτσι μπορέσαμε να σώσουμε αρκετά πράγματα
.”



Παρακάτω μπορείτε να δείτε φωτογραφίες από το studio και τις ζημιές που προκλήθηκαν.






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου