Hχητικές Ταξιαρχίες

Hχητικές Ταξιαρχίες
''You can daydream with music.... it takes you away and creates a new world''

Παρασκευή 13 Ιανουαρίου 2012

Tony Iommi: ''Ανυπομονώ για την θεραπεία και να συνεχίσουμε με τον νέο δίσκο''

Όπως σας ενημερώσαμε πριν λίγες μέρες ο Tony Iommi διαγνώσθηκε με λέμφωμα μία μορφή καρκίνου που χτυπάει τα λεμφοκύτταρα και το ανοσοποιητικό σύστημα. Σύμφωνα με δήλωση από τον εκπρόσωπο τύπου, ο 63χρονος θρύλος δουλεύει με γιατρούς για να καθορίσουν την καλύτερη θεραπεία. Ο Iommi είναι σε πολύ καλή ψυχολογική κατάσταση και είναι αποφασισμένος για μία πλήρη και επιτυχή ανάρρωση.



Όλα αυτά συμβαίνουν όσο η αρχική σύνθεση των Black Sabbath (Osbourne, Ward, Butler, Iommi), γράφει και ηχογραφεί το πρώτο της δίσκο μετά από 33 χρόνια. Ο δίσκος αναμένεται να κυκλοφορήσει το φθινόπωρο. Το συγκρότημα επίσης έχει ανακοινώσει παγκόσμια περιοδεία η οποία όμως μπορεί να επηρεαστεί από την κατάσταση του Iommi.


Οι Black Sabbath δουλεύανε τον νέο τους δίσκο στο Los Angeles, αλλά τώρα θα μεταφερθούν στο Λονδίνο ώστε να συνεχίσουν και ο Iommi να κάνει την θεραπεία του.
Ο Iommi έγραψε στην επίσημη ιστοσελίδα του:
Οπαδοί μου, φίλοι και συνεργάτες,

Θέλω απλά να πω πόσο συγκινημένος είμαι με όλα σας τα μηνύματα υποστήριξης. Σας ευχαριστώ πάρα πολύ. Δεν ήταν αυτό που ήθελα για τα Χριστούγεννα, αυτό είναι σίγουρο, αλλά τώρα ανυπομονώ για τα αποτελέσματα των δοκιμών έτσι ώστε να αρχίσω την θεραπεία. Είναι πολύ καλό που οι υπόλοιποι έρχονται εδώ ώστε να συνεχίσουμε να δουλεύουμε πάνω στον νέο δίσκο καθώς τα πράγματα πηγαίνουν πολύ καλά στο studio. Αυτά προς το παρόν και σας ευχαριστώ και πάλι.

Να είστε όλοι καλά,

Tony

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου