Hχητικές Ταξιαρχίες

Hχητικές Ταξιαρχίες
''You can daydream with music.... it takes you away and creates a new world''

Τρίτη, 10 Ιανουαρίου 2012

VAN HALEN - Δείτε το νέο video

Το πρώτο video απο τον νέο δίσκο των VAN HALEN παρουσιάστηκε και πρόκειται για το  "Tattoo". 

Ο νέος δίσκος θα έχει τίτλο "A Different Kind Of Truth"  και κυκλοφορεί στις 7 Φεβρουαρίου.

"A Different Kind Of Truth" track listing:

01. Tattoo
02. She's The Woman
03. You and Your Blues
04. China Town
05. Blood and Fire
06. Bullethead
07. As Is
08. Honeybabysweetiedoll
09. The Trouble With Never
10. Outta Space
11. Stay Frosty
12. Big River
13. Beats Workin'

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου