Hχητικές Ταξιαρχίες

Hχητικές Ταξιαρχίες
''You can daydream with music.... it takes you away and creates a new world''

Τετάρτη 11 Ιανουαρίου 2012

VAN HALEN - Κατηγορίες απο τους οπαδούς

Όταν το Rolling Stone μίλησε με τον πρώην τραγουδιστή των Van Halen, Sammy Hagar τον Νοέμβριο, ο Hagar είπε πως ο νέος δίσκος των Van Halen είναι κυρίως ξαναδουλεμένη μουσική.



“Έχουν μέσα υλικό από τα χρόνια πριν πάω εγώ στο συγκρότημα. Ο Ed (Van Halen) και ο Dave (Lee Roth) στην πραγματικότητα δεν γράψανε νέα τραγούδια. Πήραν υλικό από παλαιότερες πρόβες και απλά ο Dave πρόσθεσε τα φωνητικά.”

Στην συναυλία τους στο Café Wha? στην Νέα Υόρκη την περασμένη Πέμπτη, οι Van Halen παίξανε ένα “νέο” τραγούδι, το “She’s The Woman” το οποίο αρχικά εμφανίστηκε στο demo του συγκροτήματος το 1976, όπου παραγωγός ήταν ο Gene Simmons των KISS και ο οποίος τους εξασφάλισε συμβόλαιο με την Warner Bros. Αργότερα το συγκρότημα θα το χρησιμοποιούσε στον πρώτο της δίσκο το 1978 αλλά τελικά δεν το χρησιμοποίησε ποτέ.

Η υπόθεση όμως δεν τελειώνει εδώ. Σήμερα έκανε παγκόσμια πρεμιέρα το νέο τραγούδι των Van Halen, “Tattoo”. Οι φανατικοί οπαδοί του συγκροτήματος πρόσεξαν αμέσως την ομοιότητα με το “Down In Flames” ένα τραγούδι που έπαιξε το συγκρότημα ζωντανά το 1977 αλλά ποτέ δεν ηχογράφησε.

Παρακάτω μπορείτε να ακούσετε και τα δύο αυτά τραγούδια.






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου