Hχητικές Ταξιαρχίες

Hχητικές Ταξιαρχίες
''You can daydream with music.... it takes you away and creates a new world''

Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου 2012

Πληροφορίες για την 3D ταινία των Metallica

Οι Metallica πρόσφατα επιβεβαίωσαν τις φήμες που τους ήθελαν να ετοιμάζουν μία 3D ταινία, ωστόσο οι πληροφορίες για το περιεχόμενό της και την ημερομηνία πρεμιέρας της παρέμειναν αόριστες.


Έτσι, ένας γνωστός ραδιοφωνικός σταθμός του Λονδίνου προσπάθησε να αποσπάσει περισσότερες πληροφορίες από τον drummer Lars Ulrich.

«Πρόκειται για μία ιδέα που γύριζε στο κεφάλι μας τα τελευταία δύο χρόνια. Το να δημιουργήσεις την δική σου 3D ταινία είναι πολύ πιο εύκολο στην θεωρία, παρά στην πράξη. Αλλά δίνουμε τον καλύτερό μας εαυτό και έχουμε ακόμα ένα παράθυρο ανοιχτό και έτσι ελπίζω πως στα μέσα αυτού του χρόνου θα τα καταφέρουμε.»  Ο Ulrich πρόσθεσε πως οι Metallica ευελπιστούν πως η πρεμιέρα της ταινίας θα πραγματοποιηθεί στα τέλη του 2013. 

Τον περασμένο Οκτώβριο οι  Metallica έψαχναν τρόπους για να αναλάβουν οι ίδιοι τις οικονομικές εκκρεμότητες  της ταινίας τους και προσέλαβαν τον παραγωγό του Hollywood, Charlotte Huggins, για να υλοποιήσει το σχέδιο τους.

Ο Ulrich είχε δηλώσει στο Rolling Stone: «Φαντάσου να έπαιρνες το 'The Song Remains The Same' (το concert film των LED ZEPPELIN), το οποίο είναι 75 τοις εκατό συναυλία και 25 τοις εκατό με άλλο υλικό, και να το γύριζες ανάποδα.»

Επόμενο μεγάλο event των Metallica είναι το Orion Music + More festival, του οποίου την επιμέλεια ανέλαβαν οι ίδιοι. Πρόκειται για ένα διήμερο φεστιβάλ που θα πραγματοποιηθεί τέλη Ιουνίου στο Atlantic City μαζί με ακόμα 20 μεγάλα ονόματα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου