Hχητικές Ταξιαρχίες

Hχητικές Ταξιαρχίες
''You can daydream with music.... it takes you away and creates a new world''

Τρίτη 7 Φεβρουαρίου 2012

Ο Bill Ward απολύθηκε από τη Sharon Osbourne (?)

Σύμφωνα με το MetalTalk.net, (το site που είχε ενημερώσει πρώτο για την επανένωση των Black Sabbath), επικαλούμενο αξιόπιστη πηγή αναφέρει ότι  η Sharon Osbourne απέλυσε τον Bill Ward!Αν αυτό όντως αποδειχθεί αληθές,όπως και αναμένεται,σίγουρα δεν πρόκειται να γίνει δεκτό με θετική διάθεση από την metal community.


Σύμφωνα με τις πληροφορίες του MetalTalk.net, ο αντικαταστάτης του Bill Ward θα είναι ο Tommy Clufetos από την Ozzy Osbourne band.

Σύντομα θα υπάρχουν νέες πληροφορίες πάνω στο συγεκριμένο θέμα οποτε stay tuned!

Την προηγούμενη Παρασκευή ο Bill Ward είχε ανακοινώσει πως το συμβόλαιό του δεν ήταν αρκετά ικανοποποιητικό για να το υπογράψει και πως η θέση του στην μπάντα δεν έχει να κανει με τα χρήματα.

Η δήλωση περιελάμβανε επίσης τα εξής: 

"Θα ήθελα ένα συμβόλαιο που δείχνει κάποιο σεβασμό σ'εμένα και την οικογένειά μου,ένα συμβόλαιο που θα τιμά όλα όσα έκανα και έδωσα στους Βlack Sabbath από την αρχή τους."

H απάντηση των Black Sabbath ήταν η εξής:

"Λυπούμεθα που μάθαμε χτές μέσω Facebook πως ο Bill αρνήθηκε δημοσίως να συμμετάσχει στα τωρινά σχέδια των Black Sabbath...δεν έχουμε άλλη επιλογή από το να συνεχίσουμε να ηχογραφούμε χωρίς αυτόν,αλλά η πόρτα μας θα είναι πάντα ανοικτή...Είμαστε ακόμη στο Ηνωμένο Βασίλειο με τον Tony.Γράφουμε και ηχογραφούμε και είμαστε σε καλό δρόμο...Θα σας δούμε στο Download!!!!"

"- Tony, Ozzy and Geezer"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου