Hχητικές Ταξιαρχίες

Hχητικές Ταξιαρχίες
''You can daydream with music.... it takes you away and creates a new world''

Κυριακή 12 Φεβρουαρίου 2012

Billy Graziadei (Biohazard): Ξεκινάει μία νέα εποχή για το συγκρότημα

O Lenny B του GuitarWorld.com, πρόσφατα μίλησε με τον Billy Graziadei (κιθάρα – φωνητικά) και τον Bobby Hambel (κιθάρα) των New York hardcore θρύλων Biohazard. Παρακάτω μπορείτε να διαβάσετε μερικά αποσπάσματα.


GuitarWorld.com: Πρέπει να ήταν αρκετά ξαφνικό όταν ο Evan (Seinfeld) σας ενημέρωσε ότι αποχωρεί σωστά;
Graziadei: Όταν τελειώσαμε τον δίσκο, ακόμα δούλευα στο studio με τον Toby, βάζοντας τις τελευταίες πινελιές. Τότε τηλεφώνησε ο Evan και έριξε την βόμβα λέγοντας μας ότι παραιτείται και ότι δεν ήθελε να συνεχίσει. Ήταν ένα σοκ. Πήρε την απόφαση και ήταν προσωπικό του θέμα. Με όλο τον σεβασμό που έχω προς τον Evan, θα το αφήσουμε ως προσωπικό θέμα. Είχε τους λόγους του, αλλά εμείς θέλαμε να συνεχίσουμε και να δούμε τον δίσκο να κυκλοφορεί και έτσι συνεχίσαμε.
Hambel: Ναι ήταν σοκαριστικό και για μένα. Μας πήρε πολύ καιρό για να τελειώσουμε τον δίσκο για πολλούς λόγους. Η ζωή μας τα έφερε δύσκολα όσο αφορά τον δίσκο “Reborn In Defiance”. Όταν τελειώσαμε την μίξη, τότε αποφάσισε να φύγει. Κοιτάζοντας πίσω και με όλες τις εμπειρίες που έχουμε αποκτήσει θα πω ότι έχω πει και σε άλλες συνεντεύξεις: Το γεγονός ότι οι τέσσερεις μας βρεθήκαμε ξανά μαζί μετά από πολύ καιρό και βγήκαμε σε περιοδεία ήταν κάτι που πίστευα ότι δεν πρόκειται να γίνει. Αλλά όχι μόνο το κάναμε αλλά καταφέραμε να βγάλουμε και ένα νέο δίσκο με την αρχική μας σύνθεση. Δεν υπάρχουν εγγυήσεις στην ζωή και έτσι δεν υπήρχε εγγύηση ότι θα συνεχίζαμε. Ο Even ήθελε να φύγει. Λογικά θα το σκέφτηκε καλά. Με όλο τον σεβασμό προς το πρόσωπο του εμείς θέλαμε να συνεχίσουμε και από την στιγμή που ήθελε να φύγει εμείς πρέπει να το δεχτούμε. Είναι λυπηρό αλλά είμαι ευγνώμον για το γεγονός ότι καταφέραμε και μείναμε μαζί τόσο καιρό ώστε να κάνουμε μία περιοδεία και να βγάλουμε ένα δίσκο.
GuitarWorld.com: Την θέση του στο μπάσο θα πάρει ο Scott Roberts;
Graziadei: Ναι ο Scott θα καλύψει την θέση του στο μπάσο και στα φωνητικά. Δεν θεωρώ τον Scott αντικαταστάτη του Evan. Εννοώ ότι δεν μπορείς να αντικαταστήσεις κάποιον έτσι απλά. Αυτό ότι κάναμε αυτό που κάναμε με τον Evan και τώρα είναι μία νέα εποχή για το συγκρότημα.
Hambel: Ο Scott έπαιζε κιθάρα στο συγκρότημα όσο έλειπα και όταν επέστρεψα στους Biohazard, οικιοθελώς έφυγε και προσφέρθηκε να γίνει ο τεχνικός μου στην κιθάρα. Ήταν εξαιρετικό που θα έμενα μαζί μας όχι μόνο γιατί ξέρει να παίζει αλλά ξέρει και όλο μας το υλικό. Έτσι μερικές φορές που ο Billy δεν μπορούσε να είναι σε μία συναυλία, ο Scott έπαιρνε την θέση του και έτσι η συναυλία γινόταν κανονικά και δεν ακυρώναμε συναυλίες.
Διαβάστε ολόκληρη την συνέντευξη στο GuitarWorld.com.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου