Hχητικές Ταξιαρχίες

Hχητικές Ταξιαρχίες
''You can daydream with music.... it takes you away and creates a new world''

Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου 2012

DAVID LEE ROTH (Van Halen): Αν εγώ και ο Ed μπορούμε να τα πάμε καλά τότε υπάρχει ελπίδα για παγκόσμια ειρήνη

Πριν λίγες μέρες ο David Lee Roth των Van Halen, έδωσε συνέντευξη στο News.com.au. Παρακάτω μπορείτε να διαβάσετε μερικά αποσπάσματα.



News.com.au: Μπασίστας σας είναι ο γιος του Eddie Van Halen, ο Wolfgang. Πως είναι να παίζεις με έναν 20-χρονο;

Roth: Αρχίζω να εντυπωσιάζομαι από τον μικρό. Δεν ήθελα να ενθουσιαστώ. Μπορεί να παίξει εκπληκτικά. Δεν αλλάξαμε ποτέ. Είμαστε μία rock μπάντα των 70’s. Απολαμβάναμε την φήμη στα 80’s αλλά οι ρίζες μας είναι πριν από αυτό. Αυτοί είναι οι Van Halen. Παλιό μαζί με καινούριο. Είναι σαν να βλέπεις το “Dragnet” στο iPad.
 
News.com.au: Πως τα πάτε με τον Eddie;

Roth: Αν εγώ και ο Ed μπορούμε να τα πάμε καλά τότε υπάρχει ελπίδα για παγκόσμια ειρήνη. Υπάρχουν σπινθήρες, υπάρχει ενέργεια, υπάρχει ένας ομαδικός ενθουσιασμός που είναι πιο κοντά σε πειρατές παρά σε συγκρότημα. Ακόμα κάνουμε πλιάτσικο. Μπορείτε να το ακούσετε στην μουσική. Υπάρχουν κάποιες αψιμαχίες αλλά υπάρχει πολύ περισσότερο γέλιο. Πολύ εκτίμηση λόγω δουλειάς σε σύγκριση με άλλες δουλειές που κάναμε αυτή είναι καλύτερη. Σε ένα από τα τραγούδια λέω: “Έχω υπάρξει πλούσιος και έχω υπάρξει φτωχός. Πλούσιος είναι καλύτερα.” Είναι πολύ καλύτερα.
 
Διαβάστε ολόκληρη την συνέντευξη στο News.com.au

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου