Hχητικές Ταξιαρχίες

Hχητικές Ταξιαρχίες
''You can daydream with music.... it takes you away and creates a new world''

Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου 2012

Απεβίωσε η ''Lola'' το bulldog της οικογένειας Osbourne

Ο γιος του Ozzy Osbourne, Jack, έκανε γνωστό από το Twitter του πως το πολυαγαπημένο bulldog της οικογένειας, Lola, πέθανε. Συγκεκριμένα, ο Jack έγραψε στις 21 Φεβρουαρίου: «Lola, ήσουν η καλύτερη φίλη που θα μπορούσε να έχει κάποιος. Θα σε αγαπάω και θα μου λείπεις πάντα. RIP.» Λίγο αργότερα ο Jack ευχαρίστησε τους followers για την υποστήριξη που δείχνουν: «Σας ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια. Είναι ωραίο να ξέρω πως την αγαπούσαν τόσοι πολλοί.»


Η Lola μάλιστα είχε το δικό της profile στο Twitter όπου δημοσιεύτηκε το εξής μήνυμα: «Σας ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια. Βρίσκομαι σε ένα καλύτερο μέρος τώρα. Ο παράδεισος χρειάζεται μία νέα πριγκίπισσα.»

Η αναγνωρισιμότητα της Lola αυξήθηκε μέσα από το reality "The Osbournes" και η γυναίκα και μάνατζερ του Ozzy, Sharon, στην προσωπική της ιστοσελίδα είχε περιγράψει την Lola ως «το μωρό του Jack που μπαίνει σε κατάθλιψη κάθε φορά που αυτός λείπει από την πόλη. Εκφράζει την απογοήτευσή της με το να κατουράει πάνω σε ό,τι βρει, καναπέδες, χαλιά και κρεβάτια (κυρίως το δικό μου και του Ozzy). Αντιθέτως, όταν ο Jack βρίσκεται στην πόλη, η Lola είναι στα καλύτερά της



R.I.P. LOLA...


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου