Hχητικές Ταξιαρχίες

Hχητικές Ταξιαρχίες
''You can daydream with music.... it takes you away and creates a new world''

Τρίτη 21 Φεβρουαρίου 2012

Oι KISS, Faith No More, QUEEN & άλλες 20 μπάντες στο SONISPHERE της Αγλίας!

KISS, Faith No More και σε μια παγκόσμια αποκλειστικότητα οι Queen έχουν ανακοινωθεί ως οι τρεις headliners αυτής της χρονιάς του Sonisphere στην Μεγάλη Βρετανία. Οι θρύλοι του rock KISS επιστέφουν στο Ηνωμένο Βασίλειο για το ευρωπαϊκό festival του 2012 παρέα με τους Faith No More και τους Queen με τον τραγουδιστή και στιχουργό Adam Lambert στα φωνητικά κάνοντας την μοναδική εμφάνιση στον κόσμο αυτή την χρονιά!


Ανηφορίζοντας το υπόλοιπο της ανακοίνωσης είναι ο God OF The Fuck , Marylin Manson, οι Refused οι οποίοι ενώθηκαν ξανά , οι Mastodon με τα ατλαντικά και τερατώδες riff τους, οι rock ήρωες The Darkness και τους  γάλλους κολοσσούς Gojira. Επίσης οι απόκρυφη αναβιωτές του ροκ Ghost τα gothic είδωλα Fields Of The Nephilim, οι party metal ηγέτες Andrew WK, οι Within Tempetion με συμφωνικό metal βαρέων βαρών, οι ιταλοί goth metallers Lacuna Coil, οι μελωδικοί gloom βετεράνοι Katatonia, οι αμερικάνοι rockers, Evanescence, οι εναλλακτικοί hip hop θρύλοι Cypress Hill, επίσης οι retro rock Wolfmother, οι LA αρχηγοί των party Flogging Molly και ο καταπληκτικός κωμικός Tim MIchin. Επίσης και οι Blackout , I Killed The Prom Queen, Incubus and Switchfoot. Πράγματι τα ονόματα είναι τεράστια. Και σίγουρα θα είναι επική η διασκέδαση!

Το Sonisphere πραγματοποιείται από 6 έως 8 Ιούλ. στο Knebworth, Herts. Πάρτε τα εισιτήριά σας από αυτή την Πέμπτη (Φεβ 23) από www.sonispherefestivals.com!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου