Hχητικές Ταξιαρχίες

Hχητικές Ταξιαρχίες
''You can daydream with music.... it takes you away and creates a new world''

Παρασκευή 2 Μαρτίου 2012

Lars Ulrich (Metallica) "Μπορεί να δίνουμε το cd με τα δημητριακά."

Το συμβόλαιο των Metallica με την Warner Music Group έφτασε στο τέλος του μετά το δίσκο του 2008 "Death Magnetic". Ωστόσο, οι Metallica ακόμα δεν έχουν αποφασίσει εάν θα ανανεώσουν το συμβόλαιό τους με την εταιρεία με την οποία συνεργάζονταν από το 1984 ή αν θα ακολουθήσουν μη παραδοσιακές μεθόδους για την διανομή της μουσικής τους.


Όπως δήλωσε ο Lars Ulrich στο SPIN.com η μπάντα αυτή τη στιγμή είναι ανεξάρτητη.  

«Είμαστε ελεύθεροι από το συμβόλαιό μας. Βασικά μπορούμε να κάνουμε ό, τι θέλουμε και θα ξεκινήσουμε τις προσπάθειες να βγάλουμε μία άκρη. Γράφουμε μουσική και πολύ σύντομα θα ξεκινήσουμε την ηχογράφηση. Θα θελήσουμε να μοιραστούμε αυτή τη μουσική με ανθρώπους που πραγματικά ενδιαφέρονται να την ακούσουν. Οπότε πρέπει να βρούμε τον τρόπο. Μπορεί  να δίνουμε το cd με τα δημητριακά. Θα μπορούσαμε να βρούμε κάτι εκκεντρικό.»

Και συνεχίζει λέγοντας:  

 «Έχουμε fans στην Ινδία, στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα και στην Ρωσία. Δεν πουλάμε την μουσική μας μόνο στους κατοίκους του Λος Άντζελες, της Νέας Υόρκης και του Λονδίνου. Πρέπει να σκεφτούμε τον τρόπο ώστε όλος ο κόσμος να βρει την ισορροπία.» Ο Ulrich στη συνέχεια σχολίασε την πορεία του νέου τους album: «Είναι κάπως νωρίς. Τώρα ρίχνουμε ιδέες στον καμβά διαλέγοντας φανταστικά riffs.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου