Hχητικές Ταξιαρχίες

Hχητικές Ταξιαρχίες
''You can daydream with music.... it takes you away and creates a new world''

Παρασκευή, 6 Απριλίου 2012

Το εξώφυλλο και τα τραγούδια του cd/dvd των Children of Bobom

Στις 22 Μαίου κυκλοφορεί σε cd/dvd η συλλογή των CHILDREN OF BODOM η οποία θα έχει τίτλο "Holiday At Lake Bodom (15 Years Of Wasted Youth)" και σηματοδοτεί την επέτειο των 15 χρόνων καριέρας του συγκροτήματος.

Θα περιέχει τραγούδια απο όλη τη δισκογραφική τους πορεία καθώς και δύο καινούργια κομμάτια-διασκευές μαζί με σημειώσεις απο όλα τα μέλη.

"Holiday At Lake Bodom (15 Years Of Wasted Youth)" track listing:

01. Hate Crew Deathroll
02. Shovel Knockout
03. Hate Me
04. Everytime I Die
05. Needled 24/7
06. I¨m Shipping Up to Boston (* DROPKICK MURPHYS cover; previously unreleased)
07. Sixpounder
08. Warheart
09. Roundtrip to Hell and Back
10. Trashed, Lost & Strungout
11. Living Dead Beat
12. Deadnight Warrior
13. Blooddrunk
14. Follow The Reaper
15. Are You Dead Yet?
16. Silent Night, Bodom Night
17. Jessie's Girl (* RICK SPRINGFIELD cover; previously unreleased)
18. In Your Face
19. Angels Don't Kill
20. Downfall

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου