Hχητικές Ταξιαρχίες

Hχητικές Ταξιαρχίες
''You can daydream with music.... it takes you away and creates a new world''

Δευτέρα, 30 Απριλίου 2012

The Offspring: Ακούστε το νέο κομμάτι τους, δείτε το εξώφυλλο και το tracklist του νέου δίσκου

Παρακάτω μπορείτε να ακούσετε το νέο κομμάτι των The Offspring, με τίτλο “Days Go By”, από τον ομώνυμο δίσκο, ο οποίος θα κυκλοφορήσει στις 25 Ιουνίου. Επίσης στην δίπλα φωτογραφία μπορείτε να δείτε το εξώφυλλο του δίσκου όπως επίσης και το Tracklist ακριβώς από κάτω.


·  The Future Is Now
·  Secrets from the Underground
·  Days Go By
·  Turning Into You
·  Hurting As One
·  Cruising California (Bumpin' In My Trunk)
·  All I Have Left Is You
·  OC Guns
·  Dirty Magic
·  I Wanna Secret Family (With You)
·  Dividing By Zero
·  Slim Pickens Does the Right Thing And Rides The Bomb To Hell

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου