Hχητικές Ταξιαρχίες

Hχητικές Ταξιαρχίες
''You can daydream with music.... it takes you away and creates a new world''

Σάββατο 12 Νοεμβρίου 2011

Ολόκληρο το "Black Album" θα παρουσιάσουν στο Download Festival οι Metallica

 Το Download Festival συμπληρώνει το 2012 δέκα χρόνια ζωής.



Το πρώτο όνομα που ανακοινώθηκε ως headliner στο μεγάλο μουσικό γεγονός είναι οι Metallica, οι οποίοι στις 9 Ιουνίου θα ανέβουν στη σκηνή του διάσημου φεστιβάλ, δίνοντας μία μοναδική εμφάνιση, καθώς θα ερμηνεύσουν ολόκληρο το -ίσως πιο επιτυχημένο άλμπουμ της καριέρας τους- "Metallica", ή, όπως είναι γνωστό, "Τhe Βlack Αlbum".
 
Ο Lars Ulrich δήλωσε: «Έξι χρόνια είναι πολλά για να είμαστε μακριά από τα ιερά χώματα του Donington. Ανυπομονούμε όλοι και νιώθουμε προνομιούχοι να γυρνάμε για μία ακόμη φορά, ώστε να ζήσουμε την ενέργεια και τον παλμό ενός από τους πιο θρυλικούς χώρους φεστιβάλ».

«Είναι υπέροχο που οι Metallica θα παίξουν ολόκληρο το "The Black Album" στη δέκατη επέτειο του Download», σχολίασε ο Andy Copping, αναπληρωτής πρόεδρος της εταιρίας διοργάνωσης Live Nation. «Το άλμπουμ αυτό θεωρείται ένα από τα σπουδαιότερα όλων των εποχών, όλοι ξέρουν τα τραγούδια. Πολλά έχουν συμβεί από το 2003, όταν το Download πρωτοξεκίνησε, και το να έχουμε τους Metallica μαζί μας για να γιορτάσουμε αυτό το ορόσημο είναι απλά φανταστικό».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου