Hχητικές Ταξιαρχίες

Hχητικές Ταξιαρχίες
''You can daydream with music.... it takes you away and creates a new world''

Σάββατο 12 Νοεμβρίου 2011

Οι Black Sabbath (ξανα) ζουν με νέο album και παγκόσμια περιοδεία

Αυτό που ήταν λίγο-πολύ αναμενόμενο τις τελευταίες εβδομάδες, είτε λόγω των πρόσφατων δηλώσεων του Ozzy Osbourne και του Tony Iommi, είτε -πολύ περισσότερο- από την αντίστροφη μέτρηση που υπήρχε στο blacksabbath.com και δημιουργούσε υποσχέσεις για μια μεγάλη ανακοίνωση, πλέον επιβεβαιώνεται: Οι Black Sabbath επανενώνονται!

Με ανακοίνωση που έρχεται μέσα από video στο επίσημο site του συγκροτήματος, και το οποίο μπορείτε να δείτε παρακάτω, οι Black Sabbath επιστρέφουν με νέο studio άλμπουμ το 2012, την παραγωγή του οποίου επιμελείται ο Rick Rubin.

Επίσης, θα είναι headliners της τρίτης μέρας του Download Festival, στις 10 Ιουνίου 2012, μια μέρα αφού οι Metallica παρουσιάσουν στο ίδιο φεστιβάλ oλόκληρο το ''Black Album''

Αναμένονται περισσότερες ημερομηνίες για παγκόσμια περιοδεία.







Ξέρατε ότι...?

Ronnie James Dio, Barriemore Barlow (Jethro Tull), Kerry Livgren (Kansas) και Paul Goddard (Atlanta Rhythm Section) συνέπραξαν δισκογραφικά το 1980, στο κομμάτι "Mask Of The Great Deceiver" από το album "Seeds Of Change" του Kerry Livgren. Στον εν λόγω δίσκο, ο Ronnie James Dio δανείζει τη φωνή του και σε ένα άλλο κομμάτι, το "To Live For The King".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου