Hχητικές Ταξιαρχίες

Hχητικές Ταξιαρχίες
''You can daydream with music.... it takes you away and creates a new world''

Τετάρτη 16 Νοεμβρίου 2011

Gene Simmons: «Ο Axl χρειάζεται ένα γερό χέρι ξύλο»

Επ' ευκαιρίας της παρουσίασης των Classic Rock Roll Of Honour Awards, ο μπασίστας των Kiss, Gene Simmons, βρέθηκε στο Λονδίνο και έδωσε μία σειρά από συνεντεύξεις.




Σε μία από αυτές, την οποία μπορείτε να παρακολουθήσετε ολόκληρη παρακάτω, ο Simmons ερωτήθηκε για το τι συμβουλή θα έδινε στον Axl Rose σχετικά με το να μείνεις στην κορυφή.

«Όπως στρώνεις, κοιμάσαι», είπε ο Simmons. «Είναι απλό. Αν είσαι αρκετά τυχερός να σε δέχεται στη σκηνή το ακροατήριό σου, αν είσαι αρκετά τυχερός να μπορείς να γράψεις ένα τραγούδι, αν είσαι αρκετά τυχερός να έχεις χάρισμα στη σκηνή, αυτή είναι η αρχή. Μετά πρέπει να είσαι ικανός να το φέρνεις εις πέρας κάθε βράδυ. Και δεν είναι όλοι προορισμένοι να τρέχουν ένα μαραθώνιο. Γιατί το να είσαι rock για δεκαετίες σημαίνει ότι τρέχεις σε μαραθώνιο».

«Οι Guns N' Roses θα μπορούσαν να είναι η καλύτερη μπάντα στον κόσμο και ο λόγος που δεν είναι... είναι ο Axl Rose», πρόσθεσε. «Αυτό που θέλω να πω, φταίνε και τα ναρκωτικά, η ηρωίνη, το αλκοόλ και όλα αυτά. Αλλά τελικά η ευθύνη βαραίνει τους ώμους του Axl».

«Επομένως, Gene, τι θα μπορούσε να έχει κάνει διαφορετικά ο Axl;» ήταν η επόμενη ερώτηση που του τέθηκε, και ο μπασίστας απάντησε:

«Ένα καλό ξύλο θα βοηθούσε. Όταν ήμασταν παιδιά και δε φερόμασταν καλά υπήρχε κάποιος εκεί να μας δώσει ένα χέρι ξύλο. Αλλά όταν γίνεσαι ενήλικας, ποιός είναι εκεί για να σε επαναφέρει;».

Βέβαια, απ' ό,τι φαίνεται, ο Simmons δε γνωρίζει τα δύσκολα παιδικά χρόνια του Axl, ο οποίος έχει αποκαλύψει πως βίωνε ενδοοικογενειακή βία και κακοποίηση, τόσο από τον βιολογικό του πατέρα, ως τα δύο του χρόνια, όσο και από τον πατριό του αλλά και την αδερφή του.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου