Hχητικές Ταξιαρχίες

Hχητικές Ταξιαρχίες
''You can daydream with music.... it takes you away and creates a new world''

Τρίτη 15 Νοεμβρίου 2011

Δεν αποκλείει το ενδεχόμενο επανένωσης των «κλασικών» Guns N' Roses (εν όψει Rock And Roll Hall Of Fame) ο Axl Rose

O Axl Rose, απ' ό,τι φαίνεται, δεν έχει αποκλείσει το ενδεχόμενο να βρεθεί ξανά στη σκηνή με τους Slash, Duff McKagan και Izzy Stradlin, αν οι Guns N' Roses επιλεχθούν να «μπουν» στο Rock And Roll Hall Of Fame.



Το συγκρότημα είναι υποψήφιο για να εισαχθεί στο Rock And Roll Hall Of Fame, όμως ο Slash είχε διατυπώσει τις αμφιβολίες του για το κατά πόσο είναι εφικτό να δούμε το αρχικό σχήμα και πάλι μαζί, σε περίπτωση που λάβουν την τιμή.

Ο Axl Rose, από την άλλη, δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο.

Ερωτηθείς σε πρόσφατη συνέντευξή σχετικά με την υποψηφιότητα των Guns N' Roses και για το πώς νιώθει για αυτό, απάντησε: «Ο Elton John είχε ζητήσει να τον παρουσιάσω εγώ (όταν είχε τιμηθεί το 1994) και είμαι ακόμη πολύ περήφανος για αυτό. Δεν ξέρω τι σημαίνει η υποψηφιότητα σχετικά με εμένα και την παλιά μπάντα. Δεν ξέρω - είναι ακόμη στον αέρα, δεν έχει αποφασιστεί τίποτα. Είναι τιμή να είμαστε υποψήφιοι και ξέρω πως σίγουρα υπάρχει ένα μέρος των θαυμαστών μας που θα τους αρέσει πολύ αυτό».

Τα παραπάνω ειπώθηκαν στην πρώτη τηλεοπτική συνέντευξη του τραγουδιστή εδώ και πάνω από δέκα χρόνια, στην εκπομπή "That Metal Show", την οποία μπορείτε να παρακολουθήσετε ολόκληρη παρακάτω.

Ο Rose, επίσης, μίλησε για το πόσο πολύ έχει απολαύσει τη δουλειά με το τωρινό line-up των Guns N' Roses και δήλωσε ότι είναι πολύ ικανοποιημένος με το "Chinese Democracy" και το τελικό αποτέλεσμα. «Νιώθω υπέροχα με το line-up τώρα, έχουμε χημεία. Πιστεύω πως οι σωστοί άνθρωποι με βοήθησαν να κάνω το "Chinese Democracy" και οι σωστοί άνθρωποι τώρα παίζουν μαζί μου και θέλουν να είναι εδώ».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου