Hχητικές Ταξιαρχίες

Hχητικές Ταξιαρχίες
''You can daydream with music.... it takes you away and creates a new world''

Πέμπτη 19 Ιανουαρίου 2012

Black Sabbath: Θα παίξουν κανονικά στο Download Festival, άλλα & στα επόμενα καλοκαιρινά Festivals!

Σύμφωνα με το The Pulse Of Radio, οι διοργανωτές του Download Festival λένε ότι οι Black Sabbath ακόμα σκοπεύουν να παίξουν στο φεστιβάλ, προγραμματισμένο για τις 8-10 Ιουνίου, παρά τη διάγνωση καρκίνου στον Tony Iommi.


Sabbath επίσης είχαν ανακοινώσει ότι θα έπαιζαν και στο φεστιβάλ του Απρίλη Coachella, στην Καλιφόρνια, αλλά το ακύρωσαν μία μέρα πριν ανακοινωθεί το οριστικό line-up, μόλις ανακοινώθηκε η ασθένεια του Iommy.

Ο οργανωτής του Download, Andy Copping, είπε:  

"Μου είπαν ότι οι Black Sabbath θα παίξουν στο Download. Δε θέλω ο κόσμος να ανησυχεί για αυτό, απλά θα έπρεπε όλοι να στείλουμε τις σκέψεις μας και τις ευχές μας στον Tony Iommy."

O Iommy έχει δηλώσει στο The Pulse Radio ότι και παρά το γεγονός με τα δάκτυλα του έχει μάθει να παλεύει με τον τρόπο του για κάθε τι. Για το λόγο αυτό έχει δηλώσει και γιατί συνεχίζει και να παίζει μουσική, αλλά και να κρατάει ζωντανούς τους Black Sabbath. Είναι καθορισμένο για εκείνον να το κάνει.

Αναμένουμε και εμείς με αγωνία να δούμε τους επανασυνδεδεμένους Θεούς από κοντά, και φυσικά να αποθεώσουμε τον TONY ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 1 ΙΟΥΛΙΟΥ 2012  στο ROCKWAVE FESTIVAL, TERRAVIBE PARK, στην ΑΘΗΝΑ!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου