Hχητικές Ταξιαρχίες

Hχητικές Ταξιαρχίες
''You can daydream with music.... it takes you away and creates a new world''

Παρασκευή 20 Ιανουαρίου 2012

Ο Roger Waters παραδέχεται ότι ήταν λάθος η στάση του απέναντι στους Pink Floyd

Ο Roger Waters παραδέχεται ότι ήταν λάθος του που ήρθε σε ρήξη με τα υπόλοιπα μέλη των Pink Floyd μετά την αποχώρησή του από το θρυλικό συγκρότημα.


Όταν αποχώρησε το 1985, ισχυρίστηκε ότι το συγκρότημα είχε πάψει να υπάρχει ουσιαστικά και επιχείρησε να εμποδίσει τις απόπειρες του David Gilmour και των υπολοίπων να χρησιμοποιήσουν το όνομα για τα δικά του κομμάτια.

Τόσα χρόνια μετά, οι σχέσεις του πια με τα υπόλοιπα μέλη δεν είναι τεταμένες, ενώ οι David Gilmour και Nick Mason μάλιστα είχαν εμφανιστεί σε ένα από τα πρόσφατα live του "The Wall" που παρουσίασε ο Waters.

Ο Roger Waters, ο οποίος πρόκειται να αποσυρθεί στο τέλος του tour του, δηλώνει ότι τόσα χρόνια οργής δεν άξιζαν τον κόπο. Όταν ρωτήθηκε από τον ραδιοφωνικό παραγωγό Howard Stern αν είχαν άδικο οι Pink Floyd να παίζουν τα κομμάτια του μετά την αποχώρησή του, παραδέχτηκε με σαφήνεια: 


«Όχι, δε νομίζω. Είχα άδικο να νομίζω ότι είχαν άδικο». Δήλωσε επίσης: «Άπαξ και έχεις φτάσει σε τέτοια επίπεδα επιτυχίας, έχεις επιτύχει το σκοπό που είχες ως συγκρότημα. Από εκεί και έπειτα ήταν μονάχα προσκόλληση στο trademark με ένα φοβισμένο τρόπο. Μιλάμε για το φόβο του να χάσεις την ομπρέλα που προσφέρουν οι λέξεις "Pink" και "Floyd" συνδυασμένες μεταξύ τους».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου