Hχητικές Ταξιαρχίες

Hχητικές Ταξιαρχίες
''You can daydream with music.... it takes you away and creates a new world''

Κυριακή 12 Φεβρουαρίου 2012

Δηλώσεις απο τη Μetal κοινότητα για τον θάνατο της Whitney Houston

Χθες ανακοινώθηκε από τον εκπρόσωπο τύπου της, ότι η Whitney Houston είναι νεκρή. Σύμφωνα με το CNN, η Houston βρέθηκε νεκρή στο Ξενοδοχείο Hilton του Los Angeles. Ήταν 48 ετών. Τα αίτια θανάτου δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστά.


Παρακάτω μπορείτε να διαβάσετε μερικές δηλώσεις που έκαναν άτομα της metal κοινότητας.


Ο Sebastian Bach (ex-Skid Row) σχολίασε:

Με έχει πάρει από κάτω. Τραγουδούσα ΟΛΑ τα τραγούδια της Whitney Houston συνέχεια. Λάτρευα την φωνή της. Έκανα εξάσκηση με τα τραγούδια της συνέχεια και η μουσική της με είχε αγγίξει βαθιά. Δεν μπορώ να πιστέψω πόσο προσωρινή είναι η ζωή. Όλα όσα γνωρίζεις και αγαπάς μπορούν να φύγουν σε ελάχιστο χρόνο και εκεί που δεν το περιμένεις. Πάντα έλεγα ότι η Whitney θα ηχογραφούσε ακόμα ένα δίσκο ο οποίος θα ήταν φανταστικός. Είμαι πολύ λυπημένος που δεν θα γίνει. 48 χρονών; Με αρρωσταίνει. Μεγάλη απώλεια. RIP Whitney Houston. Τα συλλυπητήρια μου στον φίλο μου Bobby Brown και τα παιδιά του.

Ο Bret Michaels (Poison) δήλωσε:

Τα συλλυπητήρια μου στην οικογένεια και τους φίλους της Whitney Houston. Πρώτη φορά γνώρισα την Whitney στην Ρώμη, όταν περιοδεύαμε. Δεν μπορούσα να κοιμηθώ και κατέβηκα στο lobby. Καθόταν εκεί και διάβαζε ένα βιβλίο. Μάλλον δεν μπορούσε να κοιμηθεί ούτε εκείνη. Καθίσαμε και μιλήσαμε για αρκετή ώρα. Ήταν καταπληκτική.
Τα επόμενα χρόνια συναντιόμασταν σε αρκετές περιπτώσεις. Η πιο καλή όταν παίζαμε στο Rio για το Hollywood Rocks Festival. Έτυχε να πηγαίνω στο δωμάτιο μου από την πισίνα όπου αρκετοί από εμάς καθόμασταν και είδα τα νέα για τον σεισμό στο Northridge. Θυμάμαι που της το είπα, όπως και στα παιδιά από τους Aerosmith…
Και πάλι… τι εκπληκτικό άτομο, με εξαιρετική φωνή και απίστευτο ταλέντο. Θα μου λείψει.

Cristina Scabbia (Lacuna Coil):

Whitney Houston R.I.P.

Γαμημένοι εθισμοί.

Γι’ αυτό δεν κάνω ναρκωτικά και δεν πίνω πολύ αλκοόλ. Ακόμα μία πολύ ταλαντούχα γυναίκα έφυγε.
Μείνετε μακριά από αυτή τη βλακεία παιδιά.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου