Hχητικές Ταξιαρχίες

Hχητικές Ταξιαρχίες
''You can daydream with music.... it takes you away and creates a new world''

Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου 2012

RONNIE WOOD (Rolling Stones): Είμαστε ένα βήμα πριν από την περιοδεία

Εδώ και καιρό διαβάζουμε φήμες για νέα περιοδεία των Rolling Stones αλλά και λίγο καιρό μετά κάποιος από το συγκρότημα να τις διαψεύδει. Μία νέα δήλωση, αυτή τη φορά από τον Ronnie Wood ήρθε να βάλει φωτιά και πάλι στα σενάρια για μία νέα περιοδεία για τον εορτασμό των 50 χρόνων της μπάντας.


Σε συνέντευξη στο Radio Times ο Wood δήλωσε:
 
Δεν θα ήταν πολύ ωραίο; Είμαστε ένα βήμα πριν από την περιοδεία. Δεν ξέρω τι θα γίνει αλλά όλοι αισθανόμαστε ότι χρωστάμε στον εαυτό μας και στον κόσμο να κάνουμε κάτι. Βασικά πρέπει όλοι να αισθανθούμε άνετα μεταξύ μας γιατί ως μονάδες είμαστε έτοιμοι. Πρέπει να λύσουμε κάποια θέματα και να και να γίνουμε ένα.”
 
Τον περασμένο Νοέμβριο υπήρξαν φήμες ότι ο Mick Jagger θα συναντούσε τον Keith Richards για να συζητήσουν πως θα γιορτάσουν τα 50 χρόνια της μπάντας. Λέγεται όμως ότι τελικά δεν έγινε τίποτα επειδή στην αυτοβιογραφία του ο Richards κορόιδευε τον ανδρισμό του Jagger.

Οι Rolling Stones έπαιξαν την πρώτη τους συναυλία στο Λονδίνο στις 12 Ιουλίου 1962. Τι πιο ταιριαστό από το να επιστρέψουν σε λίγο καιρό και πάλι εκεί;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου