Hχητικές Ταξιαρχίες

Hχητικές Ταξιαρχίες
''You can daydream with music.... it takes you away and creates a new world''

Παρασκευή 20 Απριλίου 2012

Το Μάιο κυκλοφορεί τεύχος αφιερωμένο στην 30η επέτειό των Metallica

Με αφορμή την ειδική έκδοση του περιοδικού Metal Hammer του Ηνωμένου Βασιλείου, που είναι αφιερωμένη στα 30η επέτειο των Metallica, ο James Hetfield και ο Lars Ulrich έκαναν κάποιες σχετικές δηλώσεις. Συγκεκριμένα, τα περιοδικά Metal Hammer και So What! εκδίδουν στις 14 Μαΐου ένα special τεύχος με τίτλο "Metallica The 30th Anniversary Event" με το οποίο τιμούν την εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε τον Δεκέμβριο του 2011 για τα 30 χρόνια των Metallica, προσφέροντας μπόλικο υλικό στους fans. Μπορείτε να αποκτήσετε το δικό σας αντίτυπο από εδώ.


   
Ο Lars δήλωσε: «Δεν μπορώ να σκεφτώ καλύτερο τρόπο να αναφερθούν τα 30 χρόνια, πέρα από την εβδομάδα του Δεκεμβρίου που παίξαμε στο Fillmore. Και δεν μπορώ να σκεφτώκαλύτερο τρόπο για να ξεκινήσω τα επόμενα 30 χρόνια από το να απαθανατιστεί σε ένα περιοδικό αυτή η μοναδική, ασύγκριτη και αξέχαστη εβδομάδα που ζήσαμε τότε.»

Και συνεχίζει: «Δεν θέλω οι Metallica να μετατραπούν σε ένα συγκρότημα που νοσταλγεί, αλλά ταυτόχρονα αγαπάμε και εκτιμάμε το παρελθόν μας και έχει πλάκα να διανύεις το μονοπάτι των αναμνήσεων και να ξαναζείς κάποιες από αυτές τις στιγμές με νέα άποψη για την ζωή.»

Ο James σχολιάζει: «Δεν επιστρέφω εσκεμμένα στο παρελθόν για να ακούσω συγκεκριμένα πράγματα για να εμπνευστώ. Απλά κάνουμε ό, τι νιώθουμε πιο σωστό εκείνη τη στιγμή.»

Και ο Lars συνεχίζει: «Υπάρχουν τόσα πολλά projects που σχεδιάζουμε συνέχεια. Όταν δημιουργήσαμε το “Black Album” παραμείναμε αφοσιωμένοι σε αυτό χωρίς να κάνουμε κάτι άλλο ταυτόχρονα. Ήταν δουλειά τριών μηνών. Δεν λειτουργούμε με αυτόν τον τρόπο πλέον.»






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου