Hχητικές Ταξιαρχίες

Hχητικές Ταξιαρχίες
''You can daydream with music.... it takes you away and creates a new world''

Παρασκευή, 20 Απριλίου 2012

Oι Red Hot Chili Peppers θα κυκλοφορήσουν ΕΡ με διασκευές

Οι RED HOT CHILI PEPPERS θα κυκλοφορήσουν την 1η Μαίου ένα ΕΡ απο την Warner Bros.
Θα έχει τίτλο "We Salute You" και θα περιέχει διασκευές σε έξι κομμάτια καλλιτεχνών που έχουν τιμηθεί με την είσοδό τους στο Hall Of Fame όπως έγινε φέτος με τους PEPPERS.

Τα τραγούδια που θα περιέχονται είναι :
'A Teenager in Love' (Dion and the Belmonts)
'Havana Affair' (Ramones)
'Search & Destroy' (Iggy and the Stooges)
'Everybody Knows This is Nowhere' (Neil Young) (live)
'I Get Around' (The Beach Boys) (live)
'Suffragette City' (David Bowie) (live)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου